VÅR VISION

För att lösa den rådande bostadsbristen som finns i majoriteten av landets 290 kommuner krävs nytänkande. Abylon känner ett stort samhällsengagemang och strävar efter att vara en del av lösningen.

En av våra grundvärderingar är hållbarheten. Vi vill erbjuda långsiktiga och hållbara lösningar för att möta framtidens utmaningar på ett harmoniskt sätt. Genom att utveckla mer inkluderande fastigheter, hjälper vi till att öka tryggheten och stabiliteten i bostadsområden. Vårt sätt att utmana normer gynnar samhällsutvecklingen och stadsutvecklingen i stort.

Fastighetsbranschen kan ofta kännas något tungrodd. Detta hoppas vi ändra på med våra nytänkande lösningar. Med hjälp av innovativt tänkande har vi lyckats utveckla bostäder som är mycket yteffektiva, utan att tumma på slutresultatet. Genom funktionell design har vi möjlighet att erbjuda snygga, högkvalitativa lösningar till ett mycket förmånligt pris.

Vi är övertygade om att mycket funktion på en liten yta är det enda sättet att lösa den rådande situationen på bostadsmarknaden, och genom att öka tillgängligheten av bostäder bidrar vi till ett mer inkluderande och stabilt samhälle.

TEAMET

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Registrera dig för att få de senaste nyheterna

Abylon Properties är ett fastighetsutvecklingsföretag som fokuserar på att utveckla effektiva och innovativa bostadsrätter, hyresfastigheter, industrifastigheter och hotell i Sverige.

Abylon Properties; property development company focussing on efficient and innovative condominiums, rental properties, industrial properties and hotels in Sweden.

Abylon Final-05_White _small.png