top of page

IDRE ACTIVITY LODGE


Arkitektritade fjällbostäder med plats för hela familjen.
Härlig takhöjd med stora vackra fönster som stolt visar upp den fina omgivningen.

 

Upplev närhet till natur och omgivning även innanför dörren. Idre Activity Lodge presenterar ett boende för dig som älskar fjäll och natur, men samtidigt vill ha nära till allt. Omgiven av orörd tallskog och vacker naturmiljö, med skidspår, skoterspår och vandringsleder runt hörnet, erbjuder vi en för området unik upplevelse.

Med visionen att bevara och framhäva områdets karaktär och samtidigt leverera en av regionens mest prisvärda bostäder, har stor vikt lagts vid att hitta smarta, effektiva och kostnadsbesparande lösningar. Trots detta har vi inte tummat på kvalité och bostäderna är framtagna i samarbete med den prisbelönta arkitektbyrån, Semrén & Månsson. Vi vågar därför påstå att vi kan erbjuda regionens främsta boendeupplevelse i sitt prissegment
– En sällsynt möjlighet.

Utmärkt Läge

Centralt placerat mellan Idre By, Idre Fjäll och nya Idre Himmelfjäll, med vandring, skidåkning, cykling, golf, skoterspår, fiske, ridning och natur runt hörnet.

Oslagbart Pris

För att uppnå visionen har stor vikt lagts på smarta, effektiva och kostnadsbesparande lösningar, utan att tumma på design eller kvalité.

Naturnära Omgivning

Fasader i naturbehandlat trä med vida fönsterpartier ger en tydlig känsla av närhet till den vackra omgivningen av fjällmiljö och orörd tallskog.

Expansivt Område

Med flera nya miljardinvesteringar i området samt en av sveriges högsta prisutveckling sett över 5 år, är Idre under påtaglig tillväxt i ett ännu tidigt stadie.

Top View of House.jpeg

HUSKONCEPT

Inom kort lanserar vi tredje etappen med 4 parhus om totalt 8 bostäder i BRF, där varje enhet har en boyta om 68-75 kvm i etage. Husen är framtagna i samarbete med Semrén & Månsson och representerar en modern design som uppfyller kraven hos dagens medvetna kund. Samtidigt har stor hänsyn tagits till miljö och natur vid utformandet av byggnader och området som sin helhet. Fasader består därför av naturbehandlat trä med stora fönsterpartier som ger en känsla av närhet till omgivningen utanför. Den öppna planlösningen ger samtidigt rymd och främjar gemenskap och socialt umgänge i bostaden.

EN INVESTERING

Med fokus på att erbjuda områdets främsta boende till ett överkomligt pris är bostäderna optimerade för att ge maximalt värde per investerad krona. Vid utformandet har vi haft dig i åtanke som, utöver ett hem i fjällen, även har som krav att göra en lyckad investering. Vi har därför arbetat med smarta lösningar för kostnadsbesparing och effektivt nyttjande av yta – utan att tumma på vare sig design eller kvalité. Genom det serviceavtal vi erbjuder när du köper din bostad, så kan du lämna över all hantering av uthyrning till vår partner för möjligheten att hyra ut mot en attraktiv avkastning när du inte själv nyttjar din bostad.

Outside Area.jpeg
bottom of page